Veel leren, stress, weinig slapen, hard werken. Examens en tentamens zijn vaak erg vermoeiend en stressvol. En niet iedereen kijkt daar met evenveel plezier naar uit.

Als je nou eens begint met een goede voorbereiding. En dan heb ik het over veel meer dan alleen maar veel , lang en hard boven die boeken hangen.

Door goed te eten en goed voor jezelf te zorgen, neem je een enorme voorsprong op alle anderen die dat niet doen. Zorg er dus gewoon voor dat je makkelijker leert, en tijdens de examens beter kunt concentreren, en optimaal fit en energiek bent.

Maar ook voor iedereen die graag zn brein ondersteunt in tijden van hard werken en hard ontspannen.

Hoe dan?

In dit mini E-book staat welke voeding je moet nemen om een superbrein te bouwen en optimaal te gebruiken. Het is compacte en praktische informatie om snel te beginnen met bouwen aan jouw superbrein. Met het dieet voor een perfecte studiedag, en het antwoord op de vraag hoe je jouw brein zo gezond en sterk mogelijk maakt met de juiste voeding.

Met een link naar mn blog over de suppplementen en olieen die je daar ook voor kunt inzetten. Zo weet je voor de korte termijn (suppletie en olieen) en voor de langere termijn (voeding)wat je kunt doen om jouw brein optimaal te ondersteunen.

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis het mini E-book ‘Voed je superbrein’. Druk na het invullen op [enter] om je aanmelding te versturen. Binnen enkele minuten heb je dan een bericht met het E-book van mij in je mailbox. Niets ontvangen? Controleer dan eerst je spam folder. Als je dan nog niets ziet, meld je dan even opnieuw aan!

Aanmelden nieuwsbrief

Ja! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van PuurPlien en ontvang het mini E-book 'Voed je superbrein' helemaal gratis!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.