Aanmelden workshop kimchi maken

Meld je NU aan zodat je zeker bent van een plek op de door jou gewenste datum en locatie. Ik werk met een maximum aantal deelnemers zodat ik zeker weet dat ik iedereen aandacht kan geven. Als ik je aanmelding ontvangen heb, stuur ik je een betaalverzoek. Je plekje is gereserveerd zodra de betaling is voldaan.

Kies Locatie

Kies datum
Kies datum
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Wat is Kimchi?

Het klinkt exotisch, en dat is het ook best wel. Het is gefermenteerde groente en het is een Koreaans gerecht. Supergezond.
Waarom zou je het willen eten? Je wil het zeker eten. Behalve dat het lekker is, en makkelijk te combineren, is het echt supergezond.

Het bevat veel probiotische bacteriën. Een eetlepel Kimchi bevat meer bacteriën dan een dosering (capsule) probiotica uit een potje. Bovendien zijn het meer soorten bacteriën, dus ook soorten die je niet in een potje vindt.

Is het dan niet heel ingewikkeld om te maken, met al die bacteriën? Nee, anders zou ik er ook geen workshop over geven. Je moet even weten hoe je dingen het makkelijkst doet. En vooral waar het fout kan gaan. Het is namelijk best wel wat werk, en dat geeft niet, behalve als het dan fout gaat. Al die fouten heb ik al voor je gemaakt. Die deel ik met je in de workshop. Zodat jij lekker aan de slag kunt en snel en voordelig je gezondheid een enorme boost geeft.

Voordelen

Een voordelig probioticum. Vergelijk de kosten van een probioticum supplement maar eens met de kosten van een potje Kimchi.
Gezondheidsvoordelen binnen een week. Recent onderzoek toont o.a. dat na dagelijks eten van een eetlepel Kimchi de slechte cholesterolwaarden in het bloed al na 1 week significant gedaald waren. Geen jarenlange investering dus, maar snel resultaat!
Mooiere en gezondere huid, haren en nagels.
Je hebt met Kimchi altijd een pot probiotica in je koelkast, mocht je een antibioticakuur krijgen dan is dit je EHBO bij uitstek.
Als je Kimchi eet, verminderen je cravings, dat is mooi als je gewicht wil verliezen of op gewicht wil blijven.

Workshop

De workshop duurt  2,5 uur met o.a. de volgende activiteiten:

– Kimchi proeven
– Individueel testen of Kimchi direct voor jouw gezondheid werkt
– Rondleiding over ons erf en permacultuurmoestuin (in Lochem)
– En natuurlijk deel ik al mijn ins en outs over Kimchi met je!
De kosten voor deze workshop bedragen €80 p.p. Dat is inclusief alle materialen en jouw eigen pot Kimchi.