Heb jij dat ook, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is goed voor je qua voeding? Wat kan je beter wel, en wat kan je beter niet eten?
Gezonde voeding is niet altijd per definitie goed voor iedereen.
Gezonde voeding is gezond omdat het goed is voor de meeste mensen.
Maar jij bent uniek. Dat betekent dus dat het best zo kan zijn dat wat over het algemeen gezond is, helemaal niet goed is voor jou.
Dan kan het handig zijn om je voeding te laten testen. Zo heb je binnen een uur inzicht in voedingsmiddelen die wel en die niet goed zijn voor jou.

Hoe gaat dat dan?

Bij het maken van de afspraak geef je aan wat jouw aanleiding is voor het onderzoek.
Bijvoorbeeld:
Ik heb vaak buikpijn en denk dat het aan mijn voeding ligt maar weet niet welke voeding.
Ik heb veel gasvorming.
Mijn huid is de laatste zo slecht, wat is de invloed van mijn voeding hierop?
Ik heb vaak eczeem, kan dit aan mijn voeding liggen?
Sinds kort heb ik erg veel last als ik een glas wijn drink, is hier iets aan te doen?
Of gewoon: ik ben benieuwd naar wat wel en wat geen goede voeding is voor mij.

Tijdens het onderzoek test ik voeding bij jou met een meetapparaat. Dat kan voeding zijn waar je zelf twijfels over hebt, of waar je graag bevestiging over hebt of het goed is voor je.
Op basis van wat jouw doel is van dit uur, voeg ik daar voeding aan toe waarvan ik door mijn kennis en ervaring weet dat het wel eens slecht voor jou kan zijn of juist heel goed.

Wat krijg je?

Op basis van jouw doel van dit uur maak ik een overzicht van mogelijke probleemvoeding en mogelijke goede voeding, specifiek gericht op jouw probleemvraag. Een uitwerking van de resultaten ontvang je per email in een verslag.

Kosten voedingstest

De kosten voor een voedingstest met verslag bedragen € 100 voor een uur testen.
Voor het maken van een afspraak voor de voedingstest stuur je me een email op paulien@puurplien.nl of bel me op 06-46223029.

Herhalingstest

Als je een tijdje aan de slag bent met je nieuw verkregen inzichten, kan het zijn dat je zelf al beter weet wat wel en niet werkt voor jou. Superfijn als je dat zelf kunt aanvoelen. Mocht je hier wat ondersteuning bij willen, dan kun je ook een herhaling van de voedingstest doen.

Hoe gaat dat dan?

Bij het maken van de afspraak geef je aan wat je nog graag onderzocht wil hebben en eventueel aanvullende vragen die bij jou nog aanwezig zijn. De test verloopt verder precies zoals bij de eerste voedingstest.

Wat krijg je?

Een uitwerking van de resultaten ontvang je per email in een verslag

Kosten herhalingstest

De kosten voor de herhalingstest met verslag bedragen € 80 voor een uur testen.
Voor het maken van een afspraak voor de herhalingstest stuur je me een email op paulien@puurplien.nl of bel me op 06-46223029.

Voedingsdagboek

Als je nog gerichter de voedingstest wil doen, kan je ervoor kiezen om voorafgaand aan de test een voedingsdagboek analyse te laten doen. Je houdt hiervoor vier dagen een uitgebreid voedingsdagboek bij. Dat voedingsdagboek lever je een week voor de voedingstest in. Hiervan maak ik een analyse op basis waarvan we vervolgens de tests gaan uitvoeren.

Kosten voedingsdagboek en voedingstest

De kosten voor de dagboekanalyse plus de voedingstest bedragen € 175.
Voor het maken van een afspraak voor deze combinatie stuur je me een email op paulien@puurplien.nl of bel me op 06-46223029.

Begeleiding bij de praktische vertaling

Leuk die inzichten in wat je beter wel kunt eten en wat je beter kunt laten staan. Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat je nog steeds lekker kunt eten?
Wil je hulp bij de praktische vertaling van al deze nieuwe inzichten? Kies dan voor het vierdagenplan.

Praktsich vierdagenplan

Een vierdagenplan met recepten en tips voor ontbijt, lunch en diner en tussendoortjes. Helemaal specifiek afgestemd op jouw behoeften. Dat betekent concreet 12 maaltijden speciaal voor jou uitgewerkt. De tips en recepten zijn bedoeld om je verder op weg te helpen om zelf aan de slag te kunnen met je nieuwe voedingspatroon.
Dit kan prettig zijn als je bijvoorbeeld zuivelproducten uit je voeding moet halen. Je krijgt dan recepten voor voeding waar ‘normaal gesproken’ melk of kaas in wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan stamppot, pannenkoeken of warme chocolademelk. Zomaar een melkvervanger gebruiken zoals bijvoorbeeld sojamelk, is vaak niet lekker en bovendien niet altijd even gezond.

Kosten vierdagenplan

De kosten van het vierdagenplan plus de voedingstest bedragen € 200.
Voor het maken van een afspraak voor deze combinatie stuur je me een email op paulien@puurplien.nl of bel me op 06-46223029.