fbpx

Gratis downloads

Mijn kennis en ervaring

Ik heb zowel privé als zakelijk meer dan 20 jaar ervaring met voeding, diëten, darmflora (in disbalans) en bijbehorende klachten. Alle ervaring en kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met zoveel mogelijk mensen.  De dingen die ik ervaren en geleerd heb, kunnen echte life-changers zijn. Ik wens je veel  voortgang  op weg naar een  betere basisgezondheid en een blij leven vol energie!

Waarom gratis downloads?

Om je op weg te helpen naar een gezondere flora en een blij leven vol energie heb ik een aantal downloads voor je gemaakt die je van me krijgt. Helemaal gratis.

Het spreekt voor zich dat je dit van me krijgt, maar dat het wel mijn intellectuele eigendom is, en blijft. Dat betekent dus dat je het niet zomaar – zonder overleg met mij- mag delen.  Fijn dat je daar rekening mee houdt!

Waarom ik dit weg geef? Omdat ik vind dat zoveel mogelijk mensen kennis moeten maken met een gezonde darmflora. En wat dat voor je kan betekenen.

Gratis: E-book appeltaart 2.0

Hoe maak je die lekkere appeltaart zonder zuivel, gluten of suiker? Niet alleen erg lekker , maar ook goed voor je darmflora.
Download hier het E-book.

Gratis: E-book Superfood recepten voor je darmbacteriën

Een E-book met niet alleen de recepten, maar ook met het hoe en waarom de gebruikte ingrediënten zo supergezond zijn voor jouw darmflora.
Download hier het E-book.

 

Wil je nog meer te weten komen? Kijk dan even verder onder gratis. Ik geef regelmatig webinars over hoe het met jouw darmflora is. Of lees mijn blog artikelen bij blogs op deze website.

 

 

 

 

Sluiten