Over PuurPlien

Stap voor stap de beste versie van jezelf worden: gezond, bruisend, helder, energiek! En dat is geen gevecht, maar een feestje!

Wie is PuurPlien


Ik ben Paulien Franken. Heb opleidingen gevolgd op het gebied van westerse en oosterse geneeskunde en voeding. En ik heb zowel privé als zakelijk meer dan 20 jaar ervaring met voeding, diëten en allergieën. Alle ervaring en kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met zoveel mogelijk mensen. In mijn praktijk deed ik dat 1-op-1, en elke keer dat ik iemand weer had geholpen was dat superfijn.  Maar te weinig, en te langzaam. De dingen die ik ervaren en geleerd heb, kunnen echte life-changers zijn. Om op die manier voor jezelf en anderen zorg te mogen dragen, dat gun ik iedereen.

Wat kan je verwachten

Wil jij geïnspireerd en geprikkeld worden op jouw reis naar jouw beste zelf? Mijn hartje gaat sneller kloppen als ik weer iemand geholpen heb om de beste versie van zichzelf te zijn, om een pure en gezonde verbinding met voeding aan te gaan, en om te kunnen genieten.

Met PuurPlien help ik  jou op een praktische en toegankelijke manier om je te verbinden met je beste zelf, en met jouw voeding. En daardoor met de wereld om je heen. Dit doe ik door het geven van workshops, cursussen , 1-op-1 sessies, webinars en door bloggen.

Sluiten